Ruime ervaring

Van der Hoek Boomkwekerij bestaat 60 jaar, sinds 1963. De laatste 30 jaar is de kwekerij gespecialiseerd in de productie van potgekweekte coniferen en Taxus. Door deze specialisatie gaat alle aandacht naar deze productgroepen.

Groot assortiment

Het assortiment omvat ongeveer 45 soorten coniferen en 15 soorten Taxus. Naast de standaardsoorten zijn dat ook de wat onbekendere soorten. Een aantal soorten is in meerdere maten leverbaar. Het assortiment is afgestemd op de vraag uit Noord – en Oost Europa, waar Coniferen een geliefde productgroep zijn. Taxus wordt ook in West-Europa steeds populairder.

Topkwaliteit

Van der Hoek Boomkwekerij onderscheidt zich ook door de kwaliteit van de planten, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Alle planten worden gekweekt en afgeleverd in een C3,5. De belading is gelijk aan die van een gewone C3, maar door de iets grotere pot is de plant net wat groter en is de houdbaarheid ook beter. Dit gecombineerd met de zorgvuldige en degelijke manier van kweken resulteert in een topproduct. De houdbaarheid in de keten van kweker tot consument is hierdoor optimaal, ook in de landen waar de vorst vroeg invalt en de winters koud zijn. De consument koopt hierdoor geen teleurstelling en de derving op de winkelvloer zal minimaal zijn.